برجهای سبز
گالری تصاویر و ویدیوهای ستصابرجهای سبز
- بازدید: 441
- 4.5/5.0
- 12 دیدگاه
- انتشار: 1402/05/31
- بروزرسانی:
- زمان مطالعه: 5 دقیقه
چکیده:
اخیرا شرکت زیمنس گمسا مستقر در اسپانیا و فعال در زمینه تولید تجهیزات صنعتی مرتبط با انرژیهای تجدیدپذیر، از فولادی با ردپای کم کربن برای ساخت برجهای توربینهای بادی خود استفاده کرده که آلایندگی آن ۶۳ درصد کمتر از فولاد متعارف است.
دستهبندی:
بهره برداری و باز انتشار مطلب ذیل با ذکر منبع بلامانع است
برجهای سبز
?اخیرا شرکت زیمنس گمسا مستقر در اسپانیا و فعال در زمینه تولید تجهیزات صنعتی مرتبط با انرژیهای تجدیدپذیر، از فولادی با ردپای کم کربن برای ساخت برجهای توربینهای بادی خود استفاده کرده که آلایندگی آن ۶۳ درصد کمتر از فولاد متعارف است.
چنانچه این شرکت از فولاد با آلایندگی کمتر در ساخت کلیه برجهای خود استفاده کند، کاهش آلایندگی حاصله معادل با جلوگیری از تردد ۴۶۶ هزار دستگاه خودرو از جادهها خواهد بود.
?تقریباً یکسوم از ردپای کربن توربینهای بادی ناشی از برجهای آنهاست که علت این موضوع هم کربنبری بالای فرآیند تولید فولاد است. حدود ۷ الی ۹ درصد از کل آلایندگی جهان ناشی از صنعت فولادسازی است. به ازای تولید هر تن فولاد، ۱.۸۹ تن دیاکسیدکربن در هوا منتشر میشود.
?در فناوری شرکت زیمنس گمسا برای ساخت «برجهای سبزتر»، از فولاد با آلایندگی حداکثر ۰.۷ تن دیاکسیدکربن به ازای تولید هر تن فولاد استفاده میشود.
این شرکت از ترکیب چند روش؛ تولید فولاد از طریق فرآیندی با انرژی بری کمتر مانند استفاده از کوره قوس الکتریکی، استفاده از قراضه فلزی به جای سنگ آهن به عنوان مواد اولیه و حتیالامکان استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر به جای سوختهای فسیلی، استفاده میکند.
توربینهای بادی این شرکت از سال ۲۰۲۴ برای استفاده ساحلی(onshore) و یا فراساحلی(offshore) عرضه و در دسترس خواهند بود.
?تولید انرژی تجدیدپذیر بادی جهان به دلیل افزایش ۱۱۳ گیگاواتی ناشی از نصب ظرفیتهای جدید در سال ۲۰۲۰، با ۱۷ درصد رشد در سال ۲۰۲۱ همراه بود.
اما باید توجه داشت که افزایش مزبور برای تحقق هدف کربن صفر در سال ۲۰۵۰ کافی نیست و تامین این هدف نیازمند افزایش سالانه ۲۵۰ گیگاوات ظرفیت تولید انرژی بادی در جهان خواهد بود.
✍?مریم خزاعی
×
›
‹